Article Detail

  • Which is the Densest populated State of India ?

    Answer: West Bengal

Similar Questions :

1. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

2. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

3. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

4. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

5. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

6. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

7. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

Read more from - Longest and Largest