Article Detail

  • Which is the highest dam in India ?

    Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Similar Questions :

1. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

2. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

3. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

4. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

Read more from - Longest and Largest