Article Detail

  • Which is the Highest mountain peak ?

    Answer: Mount Everest (8,850 m)

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

4. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

5. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

Read more from - Longest and Largest