Article Detail

  • Which is the highest Plateau ?

    Answer: Pamir, Tibet

Similar Questions :

1. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

2. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

3. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

4. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

5. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

6. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

7. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

Read more from - Longest and Largest