Article Detail

  • Which is the highest waterfall in the world ?

    Answer: Angel, Venezuela

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

4. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

5. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

6. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

7. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

Read more from - Longest and Largest