Article Detail

  • Which is the largest desert in India ?

    Answer: Thar (Rajasthan)

Similar Questions :

1. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

4. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

5. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

6. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

7. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

Read more from - Longest and Largest