Article Detail

  • Which is the largest epic in world ?

    Answer: Mahabharat

Similar Questions :

1. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

2. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

3. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

4. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

5. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

Read more from - Longest and Largest