Article Detail

  • Which is the Largest lake of the world ?

    Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

3. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

4. Which is longest river of India

Answer: Ganges

5. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

6. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

7. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

Read more from - Longest and Largest