Article Detail

  • Which is the largest Mosque in India ?

    Answer: Jama Masjid (Delhi)

Similar Questions :

1. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

2. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

3. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

4. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

5. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

6. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

7. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Read more from - Longest and Largest