Article Detail

  • Which is the largest Mosque in World ?

    Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

Similar Questions :

1. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

2. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

3. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

4. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

5. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

6. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

7. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Read more from - Longest and Largest