Article Detail

  • Which is the largest sea in the world ?

    Answer:

    Philippine Sea

Similar Questions :

1. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

2. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

3. Which is largest continent ?

Answer: Asia

4. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

5. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

6. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

7. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

Read more from - Longest and Largest