Article Detail

  • Which is the largest Zoo in India ?

    Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

Similar Questions :

1. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

2. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

3. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

4. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

5. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

6. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

7. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

Read more from - Longest and Largest