Article Detail

  • Which is the largest Zoo in the World ?

    Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

3. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

4. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

5. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

6. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

7. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Read more from - Longest and Largest