Article Detail

  • Which is the lightest gas ?

    Answer: Hydrogen

Similar Questions :

1. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

2. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

3. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

4. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

5. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

6. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

7. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

Read more from - Longest and Largest