Article Detail

  • Which is the lightest metal ?

    Answer: Lithium

Similar Questions :

1. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

2. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

3. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

4. Which is largest continent ?

Answer: Asia

5. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

6. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

7. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

Read more from - Longest and Largest