Article Detail

  • Which is the longest day in the year ?

    Answer: June 21

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

3. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

4. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

5. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

6. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

7. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

Read more from - Longest and Largest