Article Detail

  • Which is the longest Platform ?

    Answer:

    Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Similar Questions :

1. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

2. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

3. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

4. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

5. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

Read more from - Longest and Largest