Article Detail

  • Which is the longest Platform ?

    Answer:

    Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Similar Questions :

1. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

2. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

3. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

4. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

5. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

6. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

7. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Read more from - Longest and Largest