Article Detail

  • Which is the longest rail tunnel in India ?

    Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Similar Questions :

1. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

2. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

3. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

4. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

5. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

6. Which is longest river of India

Answer: Ganges

7. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

Read more from - Longest and Largest