Article Detail

  • Which is the longest River in the World ?

    Answer: Nile

Similar Questions :

1. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

2. Which is largest continent ?

Answer: Asia

3. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

4. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

5. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

6. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

7. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

Read more from - Longest and Largest