Article Detail

  • Which is the longest road in India ?

    Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

Similar Questions :

1. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

2. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

3. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

4. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

5. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Read more from - Longest and Largest