Article Detail

  • Which is the longest wall in world ?

    Answer: Great wall of China

Similar Questions :

1. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

2. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

3. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

4. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

5. Which is largest continent ?

Answer: Asia

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Read more from - Longest and Largest