Article Detail

  • Which is the shortest day in the year ?

    Answer: December 22

Similar Questions :

1. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

2. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

5. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

6. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest