Article Detail

  • Which is the smallest state of India by Population ?

    Answer: Sikkim

Similar Questions :

1. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

2. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

3. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

4. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

5. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

6. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

7. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

Read more from - Longest and Largest