Article Detail

  • Which is the state largest by area in India ?

    Answer: Rajasthan

Similar Questions :

1. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

2. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

3. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

4. Which is longest river of India

Answer: Ganges

5. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

6. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

7. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

Read more from - Longest and Largest