Article Detail

  • Which is the state largest by area in India ?

    Answer: Rajasthan

Similar Questions :

1. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

2. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

3. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

4. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

5. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

Read more from - Longest and Largest