Article Detail

  • Which state is largest by Population ?

    Answer: Uttar Pradesh

Similar Questions :

1. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

2. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

3. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

4. Which is longest river of India

Answer: Ganges

5. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

Read more from - Longest and Largest