Article Detail

  • Who invented Aspirin ?

    Answer:

    Felix Hoffmann invented Aspirin

Similar Questions :

1. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

2. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

3. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

4. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

5. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

6. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

7. Who invented Computer ?

Answer:

Charles Babbage

Read more from - Important Inventions