Article Detail

  • Who invented Bacteria ?

    Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

Similar Questions :

1. Who invented Computer ?

Answer:

Charles Babbage

2. Who invented Super Computer ?

Answer:

Seymour Cray

3. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

4. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

5. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

6. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

7. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

Read more from - Important Inventions