Article Detail

  • Who invented Bakelite ?

    Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

Similar Questions :

1. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

2. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

3. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

4. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

5. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

6. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

7. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

Read more from - Important Inventions