Article Detail

  • Who invented Biochemistry ?

    Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

Similar Questions :

1. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

2. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

3. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

4. Who invented Bleaching Powder ?

Answer: Tennant of Britain in 1798

5. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

6. Who invented Transformer ?

Answer:

Ottó Bláthy

7. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

Read more from - Important Inventions