Article Detail

  • Who invented Blood Transfusion ?

    Answer: Jean-Baptiste Denys of France in 1625.

Similar Questions :

1. Who invented google ?

Answer:

Larry Page

2. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

3. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

4. Who invented Helicopter ?

Answer:

Igor Sikorsky

5. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

6. Who invented Vitamin D ?

Answer:

Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

7. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

Read more from - Important Inventions