Article Detail

  • Who invented Chemotherapy ?

    Answer: Paracelsus of Switzerland

Similar Questions :

1. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

2. Who invented Television ?

Answer:

John Logie Baird

3. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

4. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

5. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

6. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

7. Who invented Printing Press ?

Answer:

Johannes Gutenberg

Read more from - Important Inventions