Article Detail

  • Who invented Electron ?

    Answer: Thomson. J of Britain in 1897

Similar Questions :

1. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

2. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

3. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

4. Who invented Aeroplane

Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

5. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

6. Who invented Calculus ?

Answer: Newton of Britain in 1670.

7. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

Read more from - Important Inventions