Article Detail

  • Who invented Floppy disk ?

    Answer: IBM in 1970

Similar Questions :

1. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

2. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

3. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

4. Who invented Helicopter ?

Answer:

Igor Sikorsky

5. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

6. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

7. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

Read more from - Important Inventions