Article Detail

  • Who invented Morphine ?

    Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

Similar Questions :

1. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

2. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

3. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

4. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

5. Who invented google ?

Answer:

Larry Page

6. Who invented X-ray ?

Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

7. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

Read more from - Important Inventions