Article Detail

  • Who invented Neutron ?

    Answer:

    JAMES CHADWICK in 1932

Similar Questions :

1. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

2. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

3. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

4. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

5. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

6. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

7. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

Read more from - Important Inventions