Article Detail

  • Who invented Refrigerator ?

    Answer:

    Oliver Evans in 1805

Similar Questions :

1. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

2. Who invented Aeroplane

Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

3. Who invented Super Computer ?

Answer:

Seymour Cray

4. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

5. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

6. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

7. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

Read more from - Important Inventions