Article Detail

  • Who invented Safety Pin ?

    Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

Similar Questions :

1. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

2. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

3. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

4. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

5. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

6. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

7. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

Read more from - Important Inventions