Article Detail

  • Who invented Safety razor ?

    Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

Similar Questions :

1. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

2. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

3. Who invented Transformer ?

Answer:

Ottó Bláthy

4. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

5. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

6. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

7. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

Read more from - Important Inventions