Article Detail

  • Who invented Stainless Steel ?

    Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

Similar Questions :

1. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

2. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

3. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

4. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

5. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

6. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

7. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

Read more from - Important Inventions