Article Detail

  • Who invented Steam Engine (Condenser)

    Answer: James Watt of Britain in 1765

Similar Questions :

1. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

2. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

3. Who invented Calculus ?

Answer: Newton of Britain in 1670.

4. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

5. Who invented Aspirin ?

Answer:

Felix Hoffmann invented Aspirin

6. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

7. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

Read more from - Important Inventions