Article Detail

  • Who invented Steam Engine (Piston)

    Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

Similar Questions :

1. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

2. Who invented Calculus ?

Answer: Newton of Britain in 1670.

3. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

4. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

5. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

6. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

7. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

Read more from - Important Inventions