Article Detail

  • Who invented Steam Engine ?

    Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

Similar Questions :

1. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

2. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

3. Who invented Chemotherapy ?

Answer: Paracelsus of Switzerland

4. Who invented Neutron bomb ?

Answer:

Samuel T. Cohen

 

 

5. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

6. Who invented Vitamin B1 ?

Answer:

Casimir Funk discovered in 1912

7. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

Read more from - Important Inventions