Article Detail

  • Who invented Transformer ?

    Answer:

    Ottó Bláthy

Similar Questions :

1. Who invented X-ray ?

Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

2. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

3. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

4. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

5. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

6. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

7. Who invented paper ?

Answer:

Cai Lun

Read more from - Important Inventions