Article Detail

  • Who invented watch ?

    Answer:

    Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

Similar Questions :

1. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

2. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

3. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

4. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

5. Who invented Java Language ?

Answer:

James Gosling

6. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

7. Who invented Radar ?

Answer:

Sir Robert Watson-Watt

Read more from - Important Inventions