Article Detail

  • Who invented X-ray ?

    Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

Similar Questions :

1. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

2. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

3. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

4. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

5. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

6. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

7. Who invented Computer ?

Answer:

Charles Babbage

Read more from - Important Inventions