Article Detail

  • Who was first Indian Reserve Bank Governor

    Answer:

     C D Deshmukh

Similar Questions :

1. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

2. Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

Answer: Sushmita Sen

3. Name of the first election commissioner of India ?

Answer: Sukumar Sen.

4. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

5. Name of India's first woman IPS officer ?

Answer: Kiran Bedi

6. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

7. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

Read more from - First in India