Article Detail

  • Who was first man to set foot on moon ?

    Answer: Neil Armstrong (USA)

Similar Questions :

1. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

2. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

3. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

4. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

5. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

6. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

7. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

Read more from - First in World