Article Detail

  • Who was First secretary general of United Nations ?

    Answer: Trigve Li

Similar Questions :

1. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

2. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

3. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

4. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

5. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

6. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

7. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

Read more from - First in World